Volledig scherm
Corine Peels. © Photo-Prestige

PSV laat Peels, Koopmans, Rácz vertrekken

PSV neemt na dit seizoen afscheid van minimaal vijf voetbalsters. Corine Peels, Kirsten Koopmans, Zsófia Rácz, Vanessa Susanna en Annerens Tijm gaan de club uit Eindhoven verlaten.

De Eindhovense verdedigster Peels speelde vier seizoenen voor PSV en is herstellende van een zware knieblessure. Aanvalster Susanna kwam zaterdag voor de vijftigste keer in actie voor PSV, maar moest het vooral doen met invalbeurten. Aanvallende middenveldster Koopmans wisselde de basis en de bank af.  De Hongaarse Rácz kwam afgelopen zomer over van MSV Duisburg, maar raakte onder de eveneens vertrekkende coach Nebojsa Vuckovic al vroeg in het seizoen haar basisplaats kwijt. Tijm tenslotte was drie jaar reservekeepster achter Angela Christ.

Op 21 mei speelt PSV de laatste thuiswedstrijd van het seizoen en dan wordt er op De Herdgang afscheid genomen van dit vijftal.  PSV legde voor het seizoen 2018-2019 al vier nieuwe speelsters vast: Katja Snoeijs (vv Alkmaar), Nurija van Schoonhoven (PEC Zwolle), Janou Levels en Naomi Pattiwael (beiden CTO Zuid). 

Volledig scherm
Kirsten Koopmans © Photo-Prestige
ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement