Volledig scherm
© Thinkstock

PSV Vrouwen haalt Williams en Bond Flasza in VS op

PSV Vrouwen heeft twee buitenlandse versterkingen aangetrokken: de Amerikaanse Maddy Williams en de Jamaicaanse Dominique Bond Flasza spelen vanaf 1 augustus in Eindhoven.

Williams is een 22-jarige spits die voorheen speelde voor Purdue University. Ze werd afgelopen seizoen als all-time topscorer gedraft door NWSL-club Seattle Reign FC. De voetbalster uit Ohio is jeugdinternational (U23) van de VS.

Verdedigster Bond Flasza heeft een verleden bij Seattle Sounders (WPSL) en Washington Huskies in de Verenigde Staten en zij behoorde in 2018 tot het  preseason roster van Seattle Reign. De 21-jarige Bond Flasza heeft Poolse roots en is international van Jamaica.

PSV heeft nu 22 speelsters onder contract staan.

  1. Trotse Van Dongen neemt revanche voor gemist EK

    Trotse Van Dongen neemt revanche voor gemist EK

    Ruim een jaar geleden stortte de wereld van Merel van Dongen even in, toen ze van bondscoach Sarina Wiegman te horen kreeg dat ze was gepasseerd voor het EK in eigen land. Thuis voor de tv zag ze haar ploeggenotes eeuwige roem vergaren. Van Dongen gaf echter niet op, bleef keer op keer naar Oranje komen terwijl haar uitzicht op speeltijd nihil was en werd daar op een mistige dinsdagavond in het Zwitserse stadje Schaffhausen voor beloond.