Volledig scherm
Jeslynn Kuijpers, Nadia Coolen en Sara Yüceil hebben verlengd bij PSV. © PSV

Tilburgse Jeslynn Kuijpers blijft bij PSV: 'Ik ben benieuwd hoe het loopt'

Jeslynn Kuijpers, Nadia Coolen en Sara Yüceil hebben hun contract verlengd bij PSV Vrouwen. De speelsters ondertekenden woensdagmiddag in het Philips Stadion hun nieuwe contract in het bijzijn van algemeen directeur Toon Gerbrands.

Jeslynn Kuijpers

De Tilburgse aanvoerster Jeslynn Kuijpers speelt al sinds de oprichting van het vrouwenelftal bij PSV en is de huidige recordhoudster. ‘Miss PSV’ speelde tot nu toe al 145 duels voor de club en heeft haar contract met twee jaar verlengd. ,,Het is geweldig dat ik weer heb mogen verlengen bij deze club. Volgend seizoen zal het iets anders worden met een nieuwe trainer. Ik ben benieuwd hoe het gaat lopen, maar ik weet zeker dat er weer een sterke groep zal staan’’, aldus de 22-jarige Kuijpers.

Volledig scherm
Jeslynn Kuijpers, voetbalster PSV Vrouwen 2017-2018. © Photo-Prestige

Nadia Coolen

Aanvalster Nadia Coolen tekent voor één seizoen bij. Samen met Kuijpers was zij onderdeel van de oprichting van PSV Vrouwen. Coolen speelde tot dusver 125 duels PSV Vrouwen. Kuijpers en de 23-jarige Coolen zijn maatjes sinds het begin. ,,Het is een lekker gevoel om een nieuw contract te tekenen. Ik ben daar echt heel blij mee. Het is ook bijzonder om dat gezamenlijk met Jeslynn te doen. We spelen al lang samen en werken ook samen voor de PSV Foundation. Ik hoop dat we onze vriendschap nog lang kunnen voortzetten bij PSV’’, besluit Coolen.

Volledig scherm
Nadia Coolen (r) in actie tegen Excelsior Barendrecht Vrouwen - PSV Vrouwen. © foto: Carla Vos

Sara Yüceil

De Belgische middenveldster heeft haar contract bij PSV Vrouwen met één seizoen verlengd. De 29-jarige Yüceil kwam afgelopen zomer over van het Franse Olympique Marseille en maakte in haar debuutseizoen een sterke indruk. Tot nu toe startte ze elke wedstrijd in de basis en in zestien duels trof ze tweemaal doel. ,,Ik ben erg blij met mijn contractverlenging. Ik ben ‘happy’ hier, voel me goed en teken daarom nog een jaar bij’’, aldus Yüceil.

Volledig scherm
Sara Yüceil, Belgisch international PSV Vrouwen 2017-2018. © Photo-Prestige
ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement