Volledig scherm
Richard Carapaz. © EPA

Afzegging Carapaz zorgt ook voor veel wissels in Vuelta wielerspel

Richard Carapaz meldde zich gisteren onverwachts af voor de Vuelta die morgen om iets voor 19.00 uur start. Dat Carapaz één van de favorieten voor de eindzege was, werd ook duidelijk in het Persgroep Vuelta Wielerspel. Zo stond hij op plek nummer drie van meest geselecteerde renners. 

Opvallend was echter dat binnen vijf uur na de afmelding van Carapaz, hij al bijzonder vaak gewisseld was door deelnemers van het wielerspel. Zijn vervanger José Joaquín Rojas staat inmiddels op plek 20 van meest selecteerde renners. De deelnemers van het Persgroep Vuelta wielerspel kunnen onbeperkt wisselen zolang de Vuelta nog niet is gestart.

Wil je zelf meedoen aan het Persgroep Vuelta Wielerspel, dat kan simpel (en uiteraard gratis). Ga vóór zaterdag 24 augustus 18:51 naar de website en meld je aan en selecteer jouw eigen team van 20 renners. Verdienen jouw gekozen renners de meeste punten, dan win je ook nog eens mooie prijzen!

Om je alvast op weg te helpen hieronder een overzicht van de meest geselecteerde renners:

Primož Roglic
Steven Kruijswijk
Sam Bennett
Miguel Ángel López
Fernando Gaviria
Nairo Quintana
Esteban Chaves
Rigoberto Urán
Rafal Majka
Alejandro Valverde

  1. Poll: kan Jumbo-Visma de Ineos-dominantie komende jaren doorbreken?

    Poll: kan Jum­bo-Vis­ma de Ineos-dominantie komende jaren doorbreken?

    Jumbo-Visma won met Primoz Roglic de Vuelta en daarmee stond de Nederlandse ploeg dit jaar in alle grote rondes (derde in de Giro met Roglic en derde in de Tour met Steven Kruijswijk) op het eindpodium. Volgend seizoen komt Tom Dumoulin de ploeg óók nog versterken. Kan Jumbo-Visma de komende jaren de dominantie van Team Ineos (met Chris Froome, Egan Bernal en Geraint Thomas) doorbreken? Stem hier op onze poll!