Volledig scherm
Maasland ensemble.

Maasland Ensemble te gast bij Willibrordconcerten Waalre

WAALRE - Het Maasland Ensemble is op zondag 20 november te gast bij Willibrordconcerten Waalre. Het muziekkwintet maakt gebruik van harp, dwarsfluit, viool, altviool en cello.

Harpiste Josephine van Son studeerde in Moskou bij de Russische harpiste Vera Dulova. Ze is samen met de andere muzikanten vanaf 15.00 uur te horen in de Oude Willibrorduskerk op Oude Torenstraat 2.

Tijdens het concoert Van barok tot Pärt speelt het Maasland Ensemble stukken van componisten als Antonio Lotti, Guy Ropartz, Arnold Bax en Arvo Pärt. De entreeprijs bedraagt 7 euro, meer info is te vinden op de website en Facebookpagina van de organisatie.

  1. Metamorfose voor Albert Heijn in Aalst

    Metamorfose voor Albert Heijn in Aalst

    AALST - Alles is anders bij de vernieuwde Albert Heijn in Aalst. Er zijn 2 entrees en nieuw is het grote 'versplein' met een uitgebreid groente- en fruitassortiment waar veel biologisch verkrijgbaar is. Ook is er een afdeling waar verschillende soorten vleeswaren vers gegrilld worden, is er een apart ‘plein’ voor de luxere vleessoorten en ook eentje voor de ‘smaakmakers’ als uitjes, knoflook en verse basilicum. Men krijgt er een beetje het idee van een foodmarket. 

Valkenswaard e.o.