Volledig scherm
Prins Jeroen den 1e

Prins Jeroen zwaait scepter over Ballegat

AALST - De nieuwe heerser bij de Baltrappers is prins Jeroen den 1e, zo werd afgelopen zaterdag in 't Hazzo bekendgemaakt. De 26-jarige prins, in het dagelijks leven bekend als Jeroen van Nistelrooij, werkt als shopmanager bij Samsonite en heeft een relatie met Loes Cruijsen.

Zijn hobby is voetballen bij DVS (in het vierde), hij is bestuurslid bij de Vrienden van Aalst en draait tijdens de carnaval graag aan de knoppen van de draaitafel. Adjudant Rob (Wils) staat de prins tijdens de carnaval bij. De leus van prins Jeroen den 1e luidt: 'Niet genoten is altijd mis!'

 1. Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald
  Interactieve graphic

  Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald

  REGIO - In een jaar tijd is het aantal wanbetalers van de zorgpremie met maar liefst 11 procent gedaald, blijkt uit door het CBS vrijgegeven cijfers van het Zorginstituut Nederland. Dat komt vooral door een versoepeling van de regels en niet zozeer doordat mensen beter in staat zijn voor hun zorgverzekering te betalen. Met name in het zuiden van Nederland heeft een stevige daling ingezet. In een aantal grotere gemeenten in het zuiden - Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Roermond, Middelburg - was eind 2016 zelfs sprake van ruim twintig procent minder wanbetalers dan een jaar eerder.
 2. Meeste voetbalclubs beschikken over AED, maar aanschaf alleen is niet genoeg

  Meeste voetbalclubs beschikken over AED, maar aanschaf alleen is niet genoeg

  EINDHOVEN - Bij voetbalclub Waalre is het deze zaterdagochtend even zoeken naar de AED. De elektrische defibrillator hangt niet in de kantine. Bij de kleedkamers, in een gebouwtje verderop, is alleen een EHBO-kist te vinden. Telefonische navraag bij voorzitter Toon Lavrijssen leert dat het levensreddende apparaat aan de buitenkant van de nabijgelegen sporthal hangt, op zo'n honderd meter van de voetbalvelden. Je moet het maar net weten.

Valkenswaard e.o.