Een deel van de groep politie- en brandweermannen en ambulancemedewerkers die Waalre willen feliciteren met een evenement waarop historie en heden van de hulpdiensten centraal staan. Van links naar rechts: David Brinkman, Paul Giesen, Daan Comperen, Ab te Water Mulder, Thijs Vrijsen en Henk Greijmans.
Volledig scherm
Een deel van de groep politie- en brandweermannen en ambulancemedewerkers die Waalre willen feliciteren met een evenement waarop historie en heden van de hulpdiensten centraal staan. Van links naar rechts: David Brinkman, Paul Giesen, Daan Comperen, Ab te Water Mulder, Thijs Vrijsen en Henk Greijmans. © Rene Manders/DCI Media

Spektakel gegarandeerd: jarig Waalre krijgt half september 112-evenement van (oud-)hulpdiensten

WAALRE - Op zondag 17 september vindt in Het Huis van Waalre en op het tegenoverliggende Boerenbondterrein een historisch 112-evenement plaats. Over het complete programma wordt nog een beetje geheimzinnig gedaan, maar de aanstichters van het festijn, vijf voormalig (rijks)politiemannen, lichten graag een tipje van de sluier op.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.