Gemeenschapshuis Het Klooster in Waalre wordt sinds kort bestierd door Futuris met hulp van medewerkers van de LEV-groep. Onderhandelingen over de definitieve overname lopen nog.
Volledig scherm
Gemeenschapshuis Het Klooster in Waalre wordt sinds kort bestierd door Futuris met hulp van medewerkers van de LEV-groep. Onderhandelingen over de definitieve overname lopen nog. © Jurriaan Balke

Wat moet er gebeuren met Het Klooster? Gemeente Waalre en investeerders Futuris zijn er nog niet uit

WAALRE - De gemeente en de investeerders achter het plan van zorgaanbieder Futuris voor dorpshuis Het Klooster zijn er nog niet uit. Waar en in welke mate de schoen precies wringt, wil wethouder Arno Uijlenhoet niet kwijt. Naar verluidt zouden de investeerders aandringen op een bijdrage van de gemeente in de verbouwingskosten.

  1. Onderhandelingen verkoop Klooster Waalre kunnen verder
    PREMIUM

    Onderhande­lin­gen verkoop Klooster Waalre kunnen verder

    WAALRE - Inhoudelijk is er inmiddels bij alle politieke partijen in Waalre steun voor het plan om verder te onderhandelen over de verkoop van Het Klooster aan Futuris Zorg en Werk. ,,Belangrijk voor de sociale samenhang in Waalre”, zo vond donderdag wethouder Arno Uijlenhoet, die pas sinds een maand portefeuillehouder is van wat Suzan van de Goor van het CDA eerder die avond nog ‘méér dan een hoofdpijndossier’ had genoemd.