Volledig scherm
© Menno Boon

Weekendwerkzaamheden op spoor: bussen tussen Eindhoven en Boxtel en geen nachttreinen

DEN BOSCH/EINDHOVEN - De NS heeft in het weekend van zaterdag 13 en zondag 14 februari meerdere werkzaamheden aan het spoor in Brabant gepland staan. Zo rijden er zondagavond vanaf 23.30 uur geen treinen tussen Boxtel en Eindhoven. Daardoor rijden er tussen Eindhoven en Tilburg geen intercity's en gaat ook de sprinter tussen Eindhoven en Tilburg Universiteit dan niet meer.

Reizigers kunnen de stop- of snelbus pakken en zijn een halfuur tot uur langer onderweg.Zo moeten reizigers tussen Oss en Den Bosch op zondag tot zeker 12.00 uur gebruikmaken van snel- en stopbussen.

Wat de werkzaamheden precies inhouden, is nog niet bekend. Op de volgende trajecten moeten reizigers met een halfuur tot uur vertraging rekening houden.

tussen Dordrecht en Tilburg. In de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 februari rijden er vanaf 01.20 uur geen nachttreinen. Reizigers kunnen de snelbus pakken en zijn daardoor een halfuur tot uur langer onderweg.
tussen Den Bosch en Tilburg. In de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 februari rijden er vanaf 01.20 uur geen nachttreinen. Reizigers kunnen de snelbus pakken en moeten rekening houden met een halfuur vertraging.
tussen Den Bosch en Oss. Zondag 14 februari rijden er tot 12.10 uur geen treinen op dit traject. De NS zet snel- en stopbussen in waardoor reizigers ongeveer een halfuur langer onderweg zijn.
tussen Boxtel en Eindhoven. Zondagavond 14 februari rijden er vanaf 23.30 uur geen treinen tussen Boxtel en Eindhoven. Daardoor rijden er tussen Eindhoven en Tilburg geen intercity's en gaat ook de sprinter tussen Eindhoven en Tilburg Universiteit dan niet meer. Reizigers kunnen de stop- of snelbus pakken en zijn een halfuur tot uur langer onderweg.