Barbara van Rest (36) in de glazen kersthal bovenop een flat aan de Haagse Televisiestraat gaat met haar collega's Stefan en Jasper voor lokaal gevulde kerstpakketten.
Volledig scherm
PREMIUM
Barbara van Rest (36) in de glazen kersthal bovenop een flat aan de Haagse Televisiestraat gaat met haar collega's Stefan en Jasper voor lokaal gevulde kerstpakketten. © Frank Jansen


Fles bubbels beetje passé, maar deze hippe producten vind je wél in jouw kerstpakket

Er zijn dit jaar twee trends te zien in kerstpakkettenland. Het draait allemaal om beleving en nostalgie. Reken naast de traditionele fles bubbels maar op een zachte fluffy deken, gezelschapsspelletjes, leuke bijzettafeltjes en een scheepslantaarn met sfeerlicht. 

  1. Een hit geschreven? Advocaat Radboud (56) zorgt dat de rechten beschermd worden
    Wat doet een...

    Een hit geschreven? Advocaat Radboud (56) zorgt dat de rechten beschermd worden

    Wie ons banenlandschap bekijkt, ziet bijzondere functies voorbijkomen. Een field service-engineer, een lab-technician of een assemblagemedewerker: we hebben ze blijkbaar hard nodig, maar waarvoor en waarom? In deze serie vertelt elke week iemand over zijn of haar beroep. Vandaag: Radboud Ribbert (56) is advocaat en is gespecialiseerd in entertainment- en intellectueel eigendomsrecht. Hij is verbonden aan het internationale advocatenkantoor Greenberg Traurig, LLP.