Toen de coronacrisis uitbrak schafte horecaman Hugo Bakker een foodtruck aan en ging gegrilde kippen verkopen.
Volledig scherm
PREMIUM
Toen de coronacrisis uitbrak schafte horecaman Hugo Bakker een foodtruck aan en ging gegrilde kippen verkopen. © Peter Franken

Foodtruck is een blijvertje voor kroegbaas Hugo: ‘Overdag kip verkopen en ’s avonds biertjes tappen’

Hoe is het nu met?Kippen slepen Hugo Bakker door de coronaperiode. Gegrilde kippen welteverstaan. Omdat sport- en horecagelegenheden weleens moeten sluiten als gevolg van de pandemie, boorde de beheerder van sportzaal De Vlijt en kroegbaas van het naastgelegen café een nieuwe markt aan.

  1. Kappers, koks en personal trainers werken ‘ondergronds’ verder: ‘Mensen zijn wanhopig’
    PREMIUM

    Kappers, koks en personal trainers werken ‘onder­gronds’ verder: ‘Mensen zijn wanhopig’

    Thuiskapper? Geen probleem. Toch even de showroom in op zoek naar dat droombed? Komt u gerust binnen, mevrouw. De kerstkilo’s eraf? Je personal trainer traint je helemaal suf in een omgebouwde garagebox. Waar tot voor kort iedereen zich redelijk strikt hield aan de coronamaatregelen, worden de grenzen steeds verder opgerekt. Zowel ondernemers als consumenten vinden steeds vaker sluiproutes om het oude vertrouwde leventje toch te kunnen blijven voortzetten.