Toen de coronacrisis uitbrak schafte horecaman Hugo Bakker een foodtruck aan en ging gegrilde kippen verkopen.
Volledig scherm
PREMIUM
Toen de coronacrisis uitbrak schafte horecaman Hugo Bakker een foodtruck aan en ging gegrilde kippen verkopen. © Peter Franken

Foodtruck is een blijvertje voor kroegbaas Hugo: ‘Overdag kip verkopen en ’s avonds biertjes tappen’

Hoe is het nu met?Kippen slepen Hugo Bakker door de coronaperiode. Gegrilde kippen welteverstaan. Omdat sport- en horecagelegenheden weleens moeten sluiten als gevolg van de pandemie, boorde de beheerder van sportzaal De Vlijt en kroegbaas van het naastgelegen café een nieuwe markt aan.

  1. ‘Ik wist dat de wereld zou veranderen door de komst van internet, daar wilde ik graag een rol in spelen’
    wat doet een...

    ‘Ik wist dat de wereld zou veranderen door de komst van internet, daar wilde ik graag een rol in spelen’

    Wie ons banenlandschap bekijkt, ziet bijzondere functies voorbijkomen. Een field service-engineer, een lab-technician of een assemblagemedewerker: we hebben ze blijkbaar hard nodig, maar waarvoor en waarom? In deze serie vertelt elke week iemand over zijn of haar beroep. Vandaag: Jan-Willem Wesselink (49) is kwartiermaker bij de Future City Foundation in Amersfoort.