De Vlaamse doctor in de psychologie Elke Geraerts omschrijft in haar nieuwe boek ‘De mentale reset’ wat we kunnen leren van de pandemie en hoe we dit zo goed mogelijk kunnen inzetten in ons leven en ons werk.
Volledig scherm
PREMIUM
De Vlaamse doctor in de psychologie Elke Geraerts omschrijft in haar nieuwe boek ‘De mentale reset’ wat we kunnen leren van de pandemie en hoe we dit zo goed mogelijk kunnen inzetten in ons leven en ons werk. © Arie Kievit

‘Gek om te zeggen, maar gelukkig duurt de crisis lang genoeg om echt iets te veranderen’

Het is tijd om ons brein te resetten, anders houden we het werken in - een nog langere - coronatijd niet vol. Doctor in de psychologie en schrijver Elke Geraerts legt ons in haar nieuwe boek uit hoe we dat het beste doen.

  1. Jolanda (34) begon als secretaresse en heeft nu haar droombaan: ‘Studeren moest ik zelf betalen’
    PREMIUM

    Jolanda (34) begon als secretares­se en heeft nu haar droombaan: ‘Studeren moest ik zelf betalen’

    Jolanda Vreugdenhil heeft haar droom waargemaakt. Als zeventienjarig meisje uit Kloosterhaar begint ze als secretaresse op een advocatenkantoor in Zwolle. Maar ze wil meer: ze droomt er van om zelf advocaat te worden. Door hard werken en zelfstudie in de avonduren rondt ze haar opleiding af, naast haar taken als moeder van twee kinderen. Nu, zeventien jaar later, is ze partner bij TLC Advocaten en werkt ze vanuit een eigen kantoor in Hardenberg.