Luisa Bonanno en Emiel Caris als chirurgisch team in het Maasstad Ziekenhuis en als eerste luitenant en luitenant-kolonel.
Volledig scherm
PREMIUM
Luisa Bonanno en Emiel Caris als chirurgisch team in het Maasstad Ziekenhuis en als eerste luitenant en luitenant-kolonel. © Privéfoto's

Luisa en Emiel doen hun werk in het ziekenhuis, maar stonden ook hun mannetje als militair

Hij is arts in het ziekenhuis, zij maakt deel uit van het chirurgisch team van het leger. Toch staan Emiel Caris en Luisa Bonanno samen in de operatiekamers (OK) van het Maasstad Ziekenhuis. En: allebei zijn ze meermaals door Defensie uitgezonden voor missies in Afghanistan. Door die uitwisseling kun je als patiënt zomaar een oorlogsveteraan aan je bed hebben staan.

  1. Iris (27) is receptontwikkelaar bij HelloFresh: ‘We zijn kritisch of iets echt op het menu mag komen’
    Wat doet een...

    Iris (27) is receptont­wik­ke­laar bij HelloFresh: ‘We zijn kritisch of iets echt op het menu mag komen’

    Wie ons banenlandschap bekijkt, ziet bijzondere functies voorbijkomen. Een field service-engineer, een lab-technician of een assemblagemedewerker: we hebben ze blijkbaar hard nodig, maar waarvoor en waarom? In deze serie vertelt elke week iemand over zijn of haar beroep. Vandaag: Iris van der Haagen (27), is sinds november receptontwikkelaar bij HelloFresh Benelux in Amsterdam.