Lotte Veenbrink is beauty-onderneemster en doet mee aan het televisieprogramma De Bodyguard.
Volledig scherm
PREMIUM
Lotte Veenbrink is beauty-onderneemster en doet mee aan het televisieprogramma De Bodyguard. © Marnix Schmidt

Meisje-meisje Lotte verbaast iedereen met deelname aan De Bodyguard: ‘Ben stoerder dan ik eruit zie’

Wie haar alleen maar kent als de eigenaresse van een beautysalon in Montfoort, sloeg misschien wel steil achterover toen ze ineens te zien was op televisie en oog in oog stond met vechthonden. Lotte Veenbrink (38) doet mee aan het televisieprogramma De Bodyguard. ,,Ik wilde ook mijn stoere kant laten zien.”

 1. Directeur wil verplichte knuffel van personeel: ‘De vertrouwenspersoon was zijn zoon’
  PREMIUM

  Directeur wil verplichte knuffel van personeel: ‘De vertrou­wens­per­soon was zijn zoon’

  Even knuffelen met de baas. In een middelgroot familiebedrijf in Bleiswijk was dat aan de orde van de dag. En niet omdat het personeel dat zo leuk vond, maar omdat de directeur het verlangde. Nee zeggen was eigenlijk geen optie. Een magazijnmedewerker die er niet meer tegen kon en zijn arbeidscontract wilde laten ontbinden, kreeg onlangs gelijk van de rechter. Het bedrijf moet hem ruim 56.000 euro betalen.
 2. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

  ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest linker) strook als er iemand op de vierde rijdt?’