Als kind hielp hij graag met snoeien in de tuin van zijn moeder. Als hovenier leert musicalster Tommie Christiaan dat er meer bij komt kijken: tegels zagen, grondverzet, schuttingen zetten, grind storten
Volledig scherm
PREMIUM
Als kind hielp hij graag met snoeien in de tuin van zijn moeder. Als hovenier leert musicalster Tommie Christiaan dat er meer bij komt kijken: tegels zagen, grondverzet, schuttingen zetten, grind storten © Sandra Zeilstra

Musicalster Tommie Christiaan is nu even hovenier: ‘Dankbaar werk’

Voor musicalster Tommie Christiaan even geen theatervoorstelling met liedjes van Toon Hermans om de lente te bezingen. Nee, door de coronacrisis staat hij noodgedwongen met z’n voeten in de klei en z’n neus in de regen te wachten tot de lente eindelijk begint.

 1. Broodjesbezorger weigert mondkapje, mag na 6,5 jaar niet meer op werk komen
  rechtbank

  Broodjesbe­zor­ger weigert mondkapje, mag na 6,5 jaar niet meer op werk komen

  Een bezorger en een banketbakkerij uit Bilthoven liggen volledig met elkaar overhoop vanwege een conflict over het dragen van een mondkapje. De medewerker werd de toegang tot het bedrijf ontzegd omdat hij weigerde de instructies op te volgen. De rechter stelt de werkgever in het gelijk en oordeelt dat de man pas weer aan het werk mag zodra hij zijn mondkapje opdoet. Ook mag de banketbakkerij de betaling van zijn loon tot die tijd opschorten.
 2. Huisarts Rutger overvallen door Twitterstorm na coronatweet: ‘Een feit dat uit context wordt gehaald’
  PREMIUM

  Huisarts Rutger overvallen door Twitter­storm na coronat­weet: ‘Een feit dat uit context wordt gehaald’

  Huisarts Rutger Hempel (35) uit Groningen is onbedoeld in een Twitterstorm terechtgekomen nadat volgens hem een tweet over corona een compleet eigen leven is gaan leiden. Tegenstanders trekken zijn deskundigheid en integriteit in twijfel en dat doet de jonge huisarts groot verdriet. Zijn werkgevers staan als een blok achter hem. ,,Het was helemaal niet mijn bedoeling om de complotdenkers te voeden”, laat hij in gesprek met deze nieuwssite weten.
 1. Afspraak of vergadering inplannen? Zo doe je dat slim
  Video

  Afspraak of vergade­ring inplannen? Zo doe je dat slim

  23 februari
 2. Weg met de to-do-lijst: zo ga je écht aan het werk
  Video

  Weg met de to-do-lijst: zo ga je écht aan het werk

  16 februari