Femke Hollander bouwt aan een eigen lingeriemerk dat staat voor realistische maten. ,,Alles is maatje 34. Ik dacht: is dat de realiteit waarin we leven?”
Volledig scherm
PREMIUM
Femke Hollander bouwt aan een eigen lingeriemerk dat staat voor realistische maten. ,,Alles is maatje 34. Ik dacht: is dat de realiteit waarin we leven?” © Privéfoto

Veertien jaar en grote borsten, maar geen bh te vinden: dus begon Femke (20) maar haar eigen lingeriemerk

Ze was 14, had al behoorlijke borsten en kon amper een goede bh vinden. Het idee dat haar lichaam niet aan de norm voldeed, maakte Femke Hollander onzeker. En in haar hockeyteam hoorde de Puttershoekse vergelijkbare ervaringen. Nu wil ze de lingeriemarkt opschudden met een eigen merk dat jonge vrouwen laat opbloeien. ,,Ik wil de nieuwe Marlies Dekkers worden.”

0 reacties

  1. Genieten van het leven zou niet in de wachtstand moeten staan
    PREMIUM
    aan het werk

    Genieten van het leven zou niet in de wachtstand moeten staan

    Genieten van het leven, kan dat pas als je met pensioen bent? Anne-Marije Buckens (34) heeft ruim tien jaar een bedrijf waarmee ze 50-plussers aan werk helpt. Ze merkt op dat veel mensen aftellen tot hun pensioen, terwijl ze tijdens hun loopbaan van al het leven kunnen genieten. “Genieten van het leven zou niet in de wachtstand moeten staan totdat de overheid besluit dat je kunt stoppen met werken.”