Waarom de hondenspullen van Anouk (28) de hele wereld veroveren: ‘Ik kan het zelf niet geloven’

videoSnuffelballen- en matten, anti-teekkettingen, modebewuste halsbanden en looplijnen, extra stevige flostouwen. Niet alleen worden huisdieren steeds populairder op Instagram, maar webshops die hondenspullen verkopen net zo goed. De Houtense webwinkels ByJax en Tess en Tippy en het Doornse Touw Design maakten het afgelopen jaar een enorme vlucht met hun bedrijf.

 1. René ging van veelgevraagd dj naar volgeboekte tattoo-artiest: ‘Mijn agenda zit ramvol’
  PREMIUM
  VIDEO

  René ging van veelge­vraagd dj naar volgeboek­te tat­too-ar­tiest: ‘Mijn agenda zit ramvol’

  René de Bruijn maakt als Digital Punk al vijftien jaar furore als hardstyle-dj in alle uithoeken van de wereld, maar vanwege corona ligt die carrière stil. Bij toeval ontdekte de Alblasserwaarder vorig jaar tekentalent te hebben, waarna hij door een vriend werd uitgedaagd om te gaan tatoeëren. Inmiddels is hij een veelgevraagd tattoo-artist. ,,Bizar dat dit opeens op mijn pad is gekomen, ik kan het zelf amper geloven.’’
 2. Blunder bij ggz kost monteurleider na 14 jaar zijn baan: 'Vlam ging langs gezicht medewerker’
  stroomstoring

  Blunder bij ggz kost monteurlei­der na 14 jaar zijn baan: 'Vlam ging langs gezicht medewerker’

  Een 56-jarige projectleider van een netbeheerder is in de zomer van vorig jaar terecht ontslagen, nadat hij ‘onaanvaardbare risico’s had genomen tijdens het verhelpen van een stroomstoring bij de ggz in Eindhoven (GGzE). Dat heeft het gerechtshof in Den Bosch in hoger beroep besloten. De reparatie, die onder leiding stond van de manager, ging gepaard met een flinke knal. Een vlam ging rakelings langs het gezicht van een medewerker van GGzE.
 3. Coronaruzie bij rijschool escaleert na sneeuwbal in nek: 'Jullie zoeken het maar uit, ik vertrek!’

  Coronaru­zie bij rijschool escaleert na sneeuwbal in nek: 'Jullie zoeken het maar uit, ik vertrek!’

  Een ruzie over thuiswerken is begin dit jaar bij een rijschool in het noorden van Nederland uitgelopen tot een juridisch conflict. Een administratief medewerker ontkende tijdens het geschil ontslag te hebben genomen en spande een kort geding aan. De rechter stelde de medewerker in het gelijk en veroordeelde de rijschool tot betaling van het salaris tot het moment waarop de arbeidsovereenkomst rechtsgeldig wordt beëindigd.