Baaldag voor Spaanse wielrenner: ten onrechte juichen en dan hard onderuit

Met videoEduard Prades zal woensdag 27 april 2022 waarschijnlijk snel willen vergeten. De 34-jarige wielrenner uit het Spaanse Tarrogana ging in de eerste etappe van de Tour of Hellas onderuit toen hij de etappewinst vierde, maar dat bleek een flinke misrekening.

 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.
 2. Insinuatie dat Remco Evenepoel corona als ‘excuus’ gebruikt zou hebben schiet in verkeerde keelgat: ‘Ik verlaag me niet tot dat niveau’
  PREMIUM

  Insinuatie dat Remco Evenepoel corona als ‘excuus’ gebruikt zou hebben schiet in verkeerde keelgat: ‘Ik verlaag me niet tot dat niveau’

  Patrick Lefevere (68) heeft gereageerd op de vreemde insinuaties dat Remco Evenepoel (23) corona als excuus gebruikt hebben om de Giro te verlaten. Na de directeur van de Sloveense wielerbond gaat nu ook het gezaghebbende ‘Gazetta dello Sport’ daar uitgebreid op in. Lefevere: ,,Het was en is de enige juiste beslissing.”