Mathieu van der Poel reageert: ‘Geef toe dat ik fout ben geweest, maar had geen intentie om meisjes te kwetsen’

Met videoMathieu van der Poel heeft vanmiddag op het vliegveld van Zaventem voor het eerst gereageerd op de ophef na zijn arrestatie in Australië. De renner van Alpecin-Deceuninck beleefde in Australië een heuse rollercoaster. ,,Ik heb er spijt van.”

1 reactie

  • Eus van Rooij

    2 maanden geleden
    Ik zie geen filmpje hier op ED. Krijg alleen link naar AD. Gegoogled en zie alleen hele vage en onduidelijke filmpjes. Wat ik me de laatste dagen wel afvraag, is waar het toezicht op deze ondeugende kinderen is. Hebben die in Australië geen ouderlijke begeleiding die zelf corrigeren? Ik hou er zelf ook niet van als mijn kinderen andere mensen hinderlijke overlast bezorgen. Maar ja, Matthieu zit er nu mee. Jammer.
  1. Drie keer is scheepsrecht voor Lavreysen, die nu wel afrekent met Richardson in Track Champions League

    Drie keer is scheeps­recht voor Lavreysen, die nu wel afrekent met Richardson in Track Champions League

    Harrie Lavreysen heeft bij de Champions League voor baanwielrenners na twee nederlagen revanche genomen op zijn Australische rivaal Matthew Richardson op de sprint. De regerend wereldkampioen verloor op Palma Mallorca en Berlijn in de finale van Richardson, maar zaterdag pakte hij in het Franse Saint-Quentin-en-Yvelines de overwinning. Op het onderdeel keirin moest Lavreysen de zege wel aan Richardson laten en finishte als tweede.