De Ronde van Vlaanderen van vorig jaar: Mathieu van der Poel (uiterst links), Greg Van Avermaet (midden) en Wout van Aert (uiterst rechts) op de toen nog wel drukbevolkte Paterberg.
Volledig scherm
PREMIUM
De Ronde van Vlaanderen van vorig jaar: Mathieu van der Poel (uiterst links), Greg Van Avermaet (midden) en Wout van Aert (uiterst rechts) op de toen nog wel drukbevolkte Paterberg. © BELGA

Ook uitgeklede versie van ‘Vlaanderens Mooiste’ zal België weer volledig lamleggen

Ronde van VlaanderenDe Ronde van Vlaanderen van 2020 wordt er één als nooit tevoren. Niet zozeer door de strijd tussen Mathieu van der Poel en Wout van Aert, maar vooral vanwege het surrealis­tische decor met amper mensen langs het parkoers.

  1. Van Aert over rivaliteit met Van der Poel: ‘Ik ga me zondag niet nog eens laten vangen’
    Video

    Van Aert over rivaliteit met Van der Poel: ‘Ik ga me zondag niet nog eens laten vangen’

    In een video-interview met de Belgische krant Het Laatste Nieuws blikte Wout van Aert vandaag vooruit op de Ronde van Vlaanderen. Hij kwam daarbij nog eens terug op Gent-Wevelgem van afgelopen zondag. De Belg van Jumbo-Visma zei na de finish dat Mathieu van der Poel ‘liever wilde dat ik verloor dan dat hij zelf won’. Van dat idee is Van Aert niet afgestapt. ,,Ik ga me geen tweede keer laten vangen.”