Julian Alaphilippe gaat hard onderuit (op de achtergrond), Wout van Aert en Mathieu van der Poel gaan met z'n tweeën door richting de finish.
Volledig scherm
Julian Alaphilippe gaat hard onderuit (op de achtergrond), Wout van Aert en Mathieu van der Poel gaan met z'n tweeën door richting de finish. © photo: Cor Vos

Ploegbaas Lefevere boos over aanrijding kopman Alaphilippe

Patrick Lefevere, de ploegbaas van Deceuninck - Quick-Step, reageerde na de Ronde van Vlaanderen boos op het uitvallen van zijn Franse kopman Julian Alaphilippe. De wereldkampioen fietste samen met de latere winnaar Mathieu van der Poel en nummer twee Wout van Aert voorop toen hij tegen een langzaam rijdende motor aanreed.

 1. Voorzittersverkiezing KNWU krijgt onverwachte wending: vakbond presenteert tegenkandidaat

  Voorzit­ters­ver­kie­zing KNWU krijgt onverwach­te wending: vakbond presen­teert tegenkandi­daat

  Het had een formaliteit moeten worden, de benoeming van Marc van den Tweel tot voorzitter van wielerbond KNWU. Hij werd door een sollicitatiecommissie naar voren geschoven als ideale kandidaat om Marcel Wintels op te volgen. Tot wielrennersvakbond VVBW, ook uit onvrede over de gevoerde procedure, Gerry van Gerwen presenteerde als tegenkandidaat. Volgende week donderdag stemmen de leden van het congres van de KNWU online.
 1. 'Supersub' Russell ook in tweede training de snelste, Verstappen tweede
  Play

  'Supersub' Russell ook in tweede training de snelste, Verstappen tweede

 2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie