Tom Dumoulin over rentree: ‘De eerste dagen dacht ik: waar heb ik ja tegen gezegd’

videoHij is terug en staat voor een belangrijk meetpunt in de Ronde van Zwitserland. Vandaag voluit in de tijdrit als opwarmer voor de Olympische Spelen. Tom Dumoulin (30) over zijn gevoel en de terugkeer in het peloton. ,,Ik ben absoluut nog niet op het gewenste niveau, maar daar kan ik wel komen.”

 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 2. Tourorganisatie blokkeert alle video's van populaire Bas Tietema over Tour de France, fans in opstand
  PREMIUM

  Tourorgani­sa­tie blokkeert alle video's van populaire Bas Tietema over Tour de France, fans in opstand

  Tourorganisatie ASO heeft alle Youtube-video's van Tour de Tietema laten blokkeren. Het kanaal van Zwollenaar Bas Tietema (26), die met zijn kompanen bijzondere video's maakt tijdens de Tour de France, staat op zwart en dan verschijnt de mededeling dat er content van de ASO is gebruikt en de gebruiker auteursrechten schendt. ,,We kunnen alleen maar gissen naar de reden", zegt Tietema vanuit Frankrijk.