Bernal, Geraint Thomas, Chris Froome, Nairo Quintana, Primoz Roglic en Tom Dumoulin passeren de wielerfans in de Hollandse bocht tijdens de etappe op de Alpe d’Huez. Traditiegetrouw staan tijdens de Tour de France veel Nederlanders op de berg om de renners aan te moedigen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bernal, Geraint Thomas, Chris Froome, Nairo Quintana, Primoz Roglic en Tom Dumoulin passeren de wielerfans in de Hollandse bocht tijdens de etappe op de Alpe d’Huez. Traditiegetrouw staan tijdens de Tour de France veel Nederlanders op de berg om de renners aan te moedigen. © ANP

Uitgelekt: dit zijn enkele hoogtepunten van Tour de France in 2022

Het Tourparkoers voor 2022 wordt donderdag officieel gepresenteerd. Zoals altijd zijn al enkele hoogtepunten uitgelekt. Waar kunt u zich op verheugen volgende zomer?

  1. Shirin Van Anrooij wint wereldbekercross op Beekse Bergen: ‘Vooraf droomde ik van podiumplaats’

    Shirin Van Anrooij wint wereldbe­ker­cross op Beekse Bergen: ‘Vooraf droomde ik van podium­plaats’

    Shirin van Anrooij heeft de vijfde wereldbekercross van het seizoen gewonnen. Dat gebeurde op recreatiepark De Beekse Bergen, waar eerder wel om nationale titels werd gestreden, maar dat als locatie nooit eerder deel uitmaakte van de internationale wedstrijdenreeks. De 20-jarige renster van Baloise Trek Lions hield in de sprint haar landgenotes Fem van Empel en Puck Pieterse achter zich.