Harrie Lavreysen won dit jaar alles wat er te winnen viel. De titel Wielrenner van het Jaar zag hij echter niet aankomen.
Volledig scherm
PREMIUM
Harrie Lavreysen won dit jaar alles wat er te winnen viel. De titel Wielrenner van het Jaar zag hij echter niet aankomen. © AP

‘Wielrenner van het Jaar’ Harrie Lavreysen doet ongetraind mee aan NK baan

Het houdt niet op voor Harrie Lavreysen. De olympisch, wereld- en Europees kampioen op de sprint werd (voor Mathieu van der Poel) ook nog eens verkozen tot Wielrenner van het Jaar. Hij sluit het gouden seizoen volgende week af op het NK. ‘Ongetraind, dat wel.’

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.
  2. Podcast | Thijs Zonneveld pleit voor invoeren safety car en de 'waardes' van Annemiek van Vleuten

    Podcast | Thijs Zonneveld pleit voor invoeren safety car en de 'waardes' van Annemiek van Vleuten

    Zowel bij de vrouwen als bij de mannen kwam de winnaar in Luik-Bastenaken-Luik alleen aan. En zowel Annemiek van Vleuten als Remco Evenepoel huilde tranen van geluk, druk en opluchting. Van Vleuten wint, na veel ereplaatsen, dit jaar toch ook weer een grote klassieker. En Evenepoel maakt het voorjaar voor zijn ploeg nog een beetje dragelijk. Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam blikken terug in een nieuwe podcast van In Het Wiel.