Het geld zou gebruikt worden om de wijkstallingsgarage in het Zeeheldenkwartier te verduurzamen, zoals hier op dit plaatje. Maar dat bleek later niet meer te mogen van de gemeente.
Volledig scherm
PREMIUM
Het geld zou gebruikt worden om de wijkstallingsgarage in het Zeeheldenkwartier te verduurzamen, zoals hier op dit plaatje. Maar dat bleek later niet meer te mogen van de gemeente. © Illustratie bewoners Zeeheldenkwartier

Bewoners krijgen 70.000 euro voor zonnepanelen, maar gemeente bedenkt zich en keert niet uit

Ze waren dolgelukkig met de prijs voor hun plan om zonnepanelen op het dak van de garage aan de Prins Hendrikstraat te plaatsen. De bewoners van het Haagse Zeeheldenkwartier wonnen er 70.000 euro mee. Ze kregen vorig jaar een cheque van de gemeente, maar hebben nooit een cent ontvangen. De gemeente heeft zich bedacht.  

0 reacties

  1. Internationale studenten wanhopig: ‘Als ik over een maand nog geen kamer heb, stop ik mijn studie’
    PREMIUM

    Internatio­na­le studenten wanhopig: ‘Als ik over een maand nog geen kamer heb, stop ik mijn studie’

    Veel internationale studenten komen moeizaam aan een kamer. Ook in Breda speelt dat probleem. Zo zoeken nog 75 buitenlandse studenten van Hogeschool BUas (Breda University of Applied Sciences) woonruimte en wringen zij zich in onmogelijke bochten om überhaupt lessen te kunnen volgen. ,,Ik ben sinds 25 augustus in Nederland en leef nu in een hotel, tegen 60 euro per nacht...”