De bouw van de Glashaventoren gaat in de huidige opzet niet door. Het complex zou komen naast de witte Scheepmakerstoren met de bogen in de top.
Volledig scherm
PREMIUM
De bouw van de Glashaventoren gaat in de huidige opzet niet door. Het complex zou komen naast de witte Scheepmakerstoren met de bogen in de top. © Klunder Architecten

Bouw van Rotterdamse woontoren van de baan: ‘Veel te weinig kopers’

De bouw van de Glashaventoren is van de baan. De woningverkoop van het prestigieuze project van Klunder Architecten op het Wijnhaveneiland is compleet stilgevallen. Lopen meer geplande woontorens in de Maasstad nu gevaar? ,,80 procent zal niet doorgaan.”

0 reacties

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.