De naturellen veroveren de woonkamer en nu ook de keuken. In plaats van wit wordt bijvoorbeeld ‘greige’ populair, een kleur tussen grijs en beige. Styling Kim van Rossenberg.
Volledig scherm
De naturellen veroveren de woonkamer en nu ook de keuken. In plaats van wit wordt bijvoorbeeld ‘greige’ populair, een kleur tussen grijs en beige. Styling Kim van Rossenberg. © Sjoerd Eickmans, vtwonen

Keukens worden zachter en warmer van kleur en vorm: ‘Er is wat meer elegantie’

vraag 't vtwonenVoor veel Nederlanders bleek de pandemie aanleiding om eindelijk eens dat kookeiland aan te schaffen dat ze zo mooi vinden. Keukenzaken hebben al bijna twee jaar met een hoge werkdruk te maken. Welke kleuren en details zijn het populairst? Formulemanager Tanja Saarberg van vtwonen vertelt over de trends van 2022.

  1. Dit huis kan zo 400.000 euro opleveren, maar het staat al jaren leeg: ‘Vroegen ons af of er iemand dood ligt’
    PREMIUM

    Dit huis kan zo 400.000 euro opleveren, maar het staat al jaren leeg: ‘Vroegen ons af of er iemand dood ligt’

    Spinrag wappert om de deurknop van de donkerblauwe voordeur van de Jan Pieterszoon Coenstraat 53 in Utrecht. Het is een riante benedenwoning, eentje die in deze straat voor zeker 400.000 euro verkocht kan worden. Maar deze woning staat al jaren leeg, net als zo’n 1500 andere huizen in de stad. Middenin een wooncrisis, waarin talloze woningzoekenden wanhopig jagen op een huis.