Plan: Tegoedbon voor woningeigenaren om huis te isoleren

VIDEOEen bonte verzameling van politieke partijen en maatschappelijke clubs lanceert vandaag een plan om miljoenen huizen in Nederland versneld te isoleren. In het plan krijgen huiseigenaren met een laag inkomen recht op een tegoedbon waarmee ze hun woning kunnen aanpakken.

3 reacties

 • HHM duerinck

  1 jaar geleden
  Het is zelfs zo dat huiseigenaren ouder dan 75 jaar niet in aanmerking komen voor de isolatie leningen behalve als je in Drenthe en Overijssel woont .Daar hebben gedeputeerden een fictieve post in de begroting opgenomen waardoor eventuele risico.s worden afgedekt . De gedeputeerde hr Leever [gedeputeerde in Drenthe] melde mij dat sedert 4 jaar nog nooit een beroep is gedaan op die fictieve reservering Het is ook grote flauwe kul want ouderen hebben huizen met een forse overwaarde
 • Dolf HULSHOFF

  1 jaar geleden
  Waarom alleen een bon voor mensen met een laag inkomen? Zo kunnen de midden inkomens weer voor de kosten opdraaien. Waarom geen tegemoetkoming in de kosten naar gelang inkomen.
 • H.J. Wever

  1 jaar geleden
  Ik vind een lagere energierekening en een comfortabeler huis voldoend. Hogere prijs voor ons huis wil ook niet. De jeugd kan een huis nu al niet kopen. Uiteindelijk is de enige die bij een hogere prijs voordeel heeft de bank. Die hebben al zat!