KVBC-voorzitter Helma van der Louw reikt de prijs voor 'Beste Nieuwigheid' uit aan Sebastiaan van der Heijden van inzender Van Son & Koot BV.
Volledig scherm
PREMIUM
KVBC-voorzitter Helma van der Louw reikt de prijs voor 'Beste Nieuwigheid' uit aan Sebastiaan van der Heijden van inzender Van Son & Koot BV. © Morvenna Goudkade

Wat?! Een ‘missverkiezing’ voor planten? Het bestaat écht (en dit is de grote winnaar)

Het is de missverkiezing onder de planten, de jaarlijkse wedstrijd voor ‘Beste Nieuwigheid’ van de Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij in Boskoop. Planten van over de hele wereld doen mee. Vandaag werd de beste en mooiste plant van 2021 gekozen: Butterfly Candy Little Ruby. Wat maakt deze zo speciaal?

  1. Tea en buren zijn radeloos door huurwoningen vol met schimmel: ‘We worden bijna uitgelachen, zo voelt het’
    PREMIUM

    Tea en buren zijn radeloos door huurwonin­gen vol met schimmel: ‘We worden bijna uitgela­chen, zo voelt het’

    Schimmels, vochtplekken, een muffe lucht in huis. Een hoestje dat maar niet over gaat. Tea Basch-Van Seters (54) en haar buren zijn ten einde raad. Een bouwfout zorgde voor grote lekkages in hun huurwoningen, met grote schade aan vloerbedekking, meubels én muren. Maar voor een goede oplossing geeft de woningcorporatie al een jaar niet thuis. ,,Ze laten je gewoon voelen alsof je niets waard bent.”
    Sliedrecht