Saïd Bouzambou tekent zijn contract bij FC Eindhoven. Links technisch directeur Anil Badloe .
Volledig scherm
Saïd Bouzambou tekent zijn contract bij FC Eindhoven. Links technisch directeur Anil Badloe . © FC Eindhoven Futsal

FC Eindhoven kaapt international Saïd Bouzambou weg bij landskampioen Hovocubo

De zaalvoetballers van FC Eindhoven hebben de eerste versterking voor het komende seizoen binnen. En wat voor één. Bij landskampioen Hovocubo werd vijftigvoudig international Said Bouzambou weggehaald. De 31-jarige inwoner van Vlissingen tekende voor twee seizoenen bij de ambitieuze Eindhovenaren.

  1. Revanchegevoelens maken bij zaalvoetballers FC Eindhoven extra krachten los

    Revanchege­voe­lens maken bij zaalvoet­bal­lers FC Eindhoven extra krachten los

    De zaalvoetballers van FC Eindhoven hebben na ruim anderhalf jaar revanche op angstgegner FC Marlène kunnen nemen. Op 15 februari 2019 won FCE voor het laatst van de Noord-Hollandse formatie (2-1). Vanaf toen troffen beide ploegen elkaar nog drie keer waarin het de blauwwitten alsmaar niet lukte om de winst te pakken. Vrijdagavond was er dan eindelijk de revanche. Het werd een ruime zege voor de ploeg van coach Jan Vogels, 7-3.
  2. Benecup glipt uit handen van zaalvoetballers FC Eindhoven

    Benecup glipt uit handen van zaalvoet­bal­lers FC Eindhoven

    De Benecup gaat dit seizoen nipt aan de neus van de zaalvoetballers van FC Eindhoven voorbij. Het keurkorps van coach Jan Vogels won weliswaar het tweede duel van de Belgische topploeg FT Antwerpen met 1-2, maar op basis van de meest gescoorde uitdoelpunten (afgelopen vrijdag werd het 3-4 voor FTA) werd de Antwerpse formatie tot winnaar uitgeroepen. Vorig jaar ging de trofee waar de bekerwinnaars van België en Nederland jaarlijks om strijden wel naar Eindhoven na winst op Proost Lierse.