Archieffoto
Volledig scherm
Archieffoto © Pix4Profs / Casper van Aggelen

FC Eindhoven struikelt weer over traditioneel lastig FC Marlène

Het traditioneel lastige uitduel bij FC Marlène heeft voor de zaalvoetballers van FC Eindhoven het tweede verlies in de kampioenspoule opgeleverd. Met een 5-4 nederlaag liet de formatie van coach Jan Vogels sporthal Waardergolf gedesillusioneerd achter zich.

  1. Zaalvoetballers FC Eindhoven met tweede plaats play-offs in

    Zaalvoet­bal­lers FC Eindhoven met tweede plaats play-offs in

    De zaalvoetballers van FC Eindhoven gaan als tweede aan de eindstrijd om de Nederlandse titel beginnen. Het hele seizoen stond FCE bovenaan. De positie van koploper werd het vorig weekend in een dubbelprogramma weggegeven door op vrijdag met 5-4 bij FC Marlène te gaan verliezen en twee dagen later thuis tegen HV/Veerhuys niet verder te komen dan een 3-3 remise. Hovocubo ging vervolgens de formatie van coach Jan Vogels voorbij.
  2. Zaalvoetballers FC Eindhoven maken favorietenrol meteen waar; winst in Brabantse derby tegen BE’79: 3-1.

    Zaalvoet­bal­lers FC Eindhoven maken favorieten­rol meteen waar; winst in Brabantse derby tegen BE’79: 3-1.

    De opening van het kampioenenbal in de eredivisie zaalvoetbal heeft voor FC Eindhoven meteen goed uitgepakt. Het keurkorps van coach Jan Vogels liet er geen gras over groeien en maakte de favorietenrol meteen waar. Streekgenoot BE’79 werd zonder problemen met 3-1 verslagen. Een mooie opsteker met de topper van volgende week zondag (6 maart) tegen de grote concurrent Hovocubo in het vooruitzicht.