Volledig scherm
Bilal Achenteh.

Jeugdig ZVV Eindhoven overtuigt bij FC Brasil’77

Bij de zaalvoetballers van ZVV Eindhoven kreeg in het uitduel bij FC Brasil’77 de jeugd een kans. De drie punten gingen verdiend mee naar Eindhoven, 7-9.

Nu de titel bij PFC is terecht gekomen kan de ploeg van coach Imad Bouazzaoui zich gaan concentreren op de nacompetitie. Met een gemiddelde leeftijd van amper twintig jaar begon ZVV aan de wedstrijd tegen de middenmoter die nog kansen had op de derde periodetitel.

De rust ging voor de Eindhovenaren in met een veilige 2-5 voorsprong. De doelpunten kwamen op naam van Umur Agir en de broers Ieljas en Bilal Achenteh (beide tweemaal). Na de pauze werd de voorsprong gestabiliseerd. Door treffers van Bilal Achenteh, Ieljas Achenteh, Tarik Belga en Achraf El Moussaoui werd de 7-9 eindstand bereikt.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. FC Eindhoven heeft ticket voor play-offs voor het grijpen
  ZAALVOETBAL

  FC Eindhoven heeft ticket voor play-offs voor het grijpen

  De zaalvoetballers van FC Eindhoven deden met de 2-1 winst op FC Marlène, derde op de ranglijst, goede zaken. De manier waarop werd gewonnen gaf echter weinig reden tot tevredenheid. Desondanks komen voor FCE de play-offs in zicht. Met nog zeven wedstrijden te gaan is de Eindhovense koploper voor de nummers vijf - Groene Ster en ASV Lebo - al bijna niet meer te achterhalen. Het verschil bedraagt dertien punten, terwijl FCE een duel minder speelde.
 2. Dennis van den Eijnden alsnog met Oranje naar voorronde WK zaalvoetbal

  Dennis van den Eijnden alsnog met Oranje naar voorronde WK zaalvoet­bal

  De eerste selectie van bondscoach Max Tjaden eerder deze week was een bittere teleurstelling voor de Eindhovense zaalvoetballer Dennis van den Eijnden. Het afgelopen jaar behoorde de speler van FC Eindhoven tijdens de vele oefenduels van Oranje tot de vaste selectie van Tjaden. Nu er echt iets op het spel stond, vond Van den Eijnden zichzelf terug op de reservelijst. Door het wegvallen van de geblesseerde Mohamed Attaibi (FC Marlène) is de multifunctionele zaalvoetballer alsnog opgeroepen.