Volledig scherm
Bilal Achenteh.

Jeugdig ZVV Eindhoven overtuigt bij FC Brasil’77

Bij de zaalvoetballers van ZVV Eindhoven kreeg in het uitduel bij FC Brasil’77 de jeugd een kans. De drie punten gingen verdiend mee naar Eindhoven, 7-9.

Nu de titel bij PFC is terecht gekomen kan de ploeg van coach Imad Bouazzaoui zich gaan concentreren op de nacompetitie. Met een gemiddelde leeftijd van amper twintig jaar begon ZVV aan de wedstrijd tegen de middenmoter die nog kansen had op de derde periodetitel.

De rust ging voor de Eindhovenaren in met een veilige 2-5 voorsprong. De doelpunten kwamen op naam van Umur Agir en de broers Ieljas en Bilal Achenteh (beide tweemaal). Na de pauze werd de voorsprong gestabiliseerd. Door treffers van Bilal Achenteh, Ieljas Achenteh, Tarik Belga en Achraf El Moussaoui werd de 7-9 eindstand bereikt.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Lat wordt bij zaalvoetballers FC Eindhoven steeds hoger gelegd; selectie komend seizoen rond

    Lat wordt bij zaalvoet­bal­lers FC Eindhoven steeds hoger gelegd; selectie komend seizoen rond

    Na jaren van een leger aan inkomende- en uitgaande spelers prediken de beleidsbepalers van FC Eindhoven nu absolute rust. Terwijl de transferperiode pas op 15 juni afloopt, zijn de blauwwitten nu al uitgewinkeld. Alleen Bilal Achenteh van stadgenoot ZVV Eindhoven is de gelederen komen versterken. De in de winterstop aangetrokken doelman Mehdi el Merboh en voormalig international Appie Idlaasri vertrekken uit Eindhoven.