Volledig scherm
Bilal Achenteh.

Jeugdig ZVV Eindhoven overtuigt bij FC Brasil’77

Bij de zaalvoetballers van ZVV Eindhoven kreeg in het uitduel bij FC Brasil’77 de jeugd een kans. De drie punten gingen verdiend mee naar Eindhoven, 7-9.

Nu de titel bij PFC is terecht gekomen kan de ploeg van coach Imad Bouazzaoui zich gaan concentreren op de nacompetitie. Met een gemiddelde leeftijd van amper twintig jaar begon ZVV aan de wedstrijd tegen de middenmoter die nog kansen had op de derde periodetitel.

De rust ging voor de Eindhovenaren in met een veilige 2-5 voorsprong. De doelpunten kwamen op naam van Umur Agir en de broers Ieljas en Bilal Achenteh (beide tweemaal). Na de pauze werd de voorsprong gestabiliseerd. Door treffers van Bilal Achenteh, Ieljas Achenteh, Tarik Belga en Achraf El Moussaoui werd de 7-9 eindstand bereikt.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zaalvoetballers FC Eindhoven willen revival bekronen met eerste prijs in vier jaar tijd
    Bekerfinale

    Zaalvoet­bal­lers FC Eindhoven willen revival bekronen met eerste prijs in vier jaar tijd

    Voor de zaalvoetballers van FC Eindhoven staat vrijdagavond om 20.30 uur de bekerfinale tegen Groene Ster op het programma. De laatste prijs van FCE dateert alweer van vier jaar geleden, toen de dubbel werd gepakt. Daarna vertoonden de Eindhovenaren een lichte mate van verval, maar inmiddels is in het Eindhovense kamp alles anders en is de club op alle fronten actief. Algemeen directeur Anil Badloe maakte de successtory en het latere verval van dichtbij mee.