Volledig scherm
Bilal Achenteh.

Jeugdig ZVV Eindhoven overtuigt bij FC Brasil’77

Bij de zaalvoetballers van ZVV Eindhoven kreeg in het uitduel bij FC Brasil’77 de jeugd een kans. De drie punten gingen verdiend mee naar Eindhoven, 7-9.

Nu de titel bij PFC is terecht gekomen kan de ploeg van coach Imad Bouazzaoui zich gaan concentreren op de nacompetitie. Met een gemiddelde leeftijd van amper twintig jaar begon ZVV aan de wedstrijd tegen de middenmoter die nog kansen had op de derde periodetitel.

De rust ging voor de Eindhovenaren in met een veilige 2-5 voorsprong. De doelpunten kwamen op naam van Umur Agir en de broers Ieljas en Bilal Achenteh (beide tweemaal). Na de pauze werd de voorsprong gestabiliseerd. Door treffers van Bilal Achenteh, Ieljas Achenteh, Tarik Belga en Achraf El Moussaoui werd de 7-9 eindstand bereikt.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Mokerslag voor FC Eindhoven-doelman Pieter Grimmelius: 'Ik ben er doodziek van'
    Futsal

    Mokerslag voor FC Eindhoven-doel­man Pieter Grimmelius: 'Ik ben er doodziek van'

    De wereld stond voor zaalvoetbalkeeper Pieter Grimmelius op 15 augustus even stil. In het vriendschappelijke zaalvoetbalduel van zijn ploeg FC Eindhoven tegen ZVG Cagemax verdraaide de goalie zijn linkerknie. Niets verontrustends dacht hij op dat moment. ,,De volgende dag was de knie echt superdik”, aldus de Tilburger. ,,Ik kon niet eens meer lopen. Ben vervolgens meteen naar de dokter gegaan.”