Volledig scherm
Stockfoto zaalvoetbal. © Getty Images/iStockphoto

Licht kapot: duel zaalvoetballers FC Eindhoven afgelast

Het zaalvoetbalduel van FC Eindhoven uit bij hekkensluiter Zeemacht gaat zaterdag niet door. De verlichting in sporthal De Brug is defect waardoor de Eindhovense koploper niet hoeft af te reizen naar Den Helder. ,,Een deel van de verlichting in sporthal De Brug werkt niet goed. Dan kan er dus niet gezaalvoetbald worden”, aldus een woordvoerder van de Noord-Hollandse formatie.

FC Eindhoven zag vrijdagavond Hovocubo (1-4 winst bij Tigers Roermond) en FC Marlène (7-7 remise tegen ASV Lebo) langszij komen. De blauwwitten hebben nog een wedstrijd tegoed. Voor de Eindhovenaren wordt de hervatting van de competitie na de winterstop daarmee een week uitgesteld. Vrijdag speelt FCE thuis tegen Groene Ster.

  1. Lat wordt bij zaalvoetballers FC Eindhoven steeds hoger gelegd; selectie komend seizoen rond

    Lat wordt bij zaalvoet­bal­lers FC Eindhoven steeds hoger gelegd; selectie komend seizoen rond

    Na jaren van een leger aan inkomende- en uitgaande spelers prediken de beleidsbepalers van FC Eindhoven nu absolute rust. Terwijl de transferperiode pas op 15 juni afloopt, zijn de blauwwitten nu al uitgewinkeld. Alleen Bilal Achenteh van stadgenoot ZVV Eindhoven is de gelederen komen versterken. De in de winterstop aangetrokken doelman Mehdi el Merboh en voormalig international Appie Idlaasri vertrekken uit Eindhoven.