Bouzambou in actie tegen Frankrijk.
Volledig scherm
Bouzambou in actie tegen Frankrijk. © Getty Images

Nationaal topschutter Saïd Bouzambou blijft Nederlands zaalvoetbalteam trouw

Na het mislukte EK zaalvoetbal afgelopen januari in het Ziggo Dome besloot FC Eindhoven aanvaller en nationaal topschutter Saïd Bouzambou (45 treffers in 26 competitieduels) om zijn interlandcarrière op te geven. 

 1. FC Eindhoven-speler Saadouni in extase na stunt bij opening op EK zaalvoetbal: ‘Er kwam bij mij heel veel spanning en emotie vrij’
  PREMIUM

  FC Eindhoven-spe­ler Saadouni in extase na stunt bij opening op EK zaalvoet­bal: ‘Er kwam bij mij heel veel spanning en emotie vrij’

  Lang twijfelde zaalvoetballer Oualid Saadouni (33) of hij nog wel aan het EK in eigen land wilde deelnemen. De thuissituatie met zijn zoon Uwais, die een beperking heeft, nam dusdanig veel tijd in beslag dat de Bredanaar daarvoor zijn vrouw Chaimae niet alleen wilde laten opdraaien. Zijn echtgenote gunde haar man het EK echter ten volle en moedigde hem aan om toch te gaan.
 2. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”