Volledig scherm
PREMIUM
John de Bever. © ANP Kippa

'Rode' John de Bever houdt voortaan wijselijk zijn mond: 'Ben wel een prater'

Geen zaalvoetbal vanavond voor John de Bever met 'zijn' Fermonia Boys. De 53-jarige levensliedzanger uit Berlicum is voor één duel geschorst na zijn rode kaart van vorige week. ,,Iedereen kon erom lachen, behalve die twee."

In Heerlen, waar De Bever zijn tweede duel van het seizoen afwerkte, kreeg hij aanvankelijk nog een warm welkom van de plaatselijke dartsclub, die zijn kantinekraker 'Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht' spontaan inzette. ,,Soms doe ik het zelf, maar dat hoefde deze keer niet." 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. FC Eindhoven heeft ticket voor play-offs voor het grijpen
  ZAALVOETBAL

  FC Eindhoven heeft ticket voor play-offs voor het grijpen

  De zaalvoetballers van FC Eindhoven deden met de 2-1 winst op FC Marlène, derde op de ranglijst, goede zaken. De manier waarop werd gewonnen gaf echter weinig reden tot tevredenheid. Desondanks komen voor FCE de play-offs in zicht. Met nog zeven wedstrijden te gaan is de Eindhovense koploper voor de nummers vijf - Groene Ster en ASV Lebo - al bijna niet meer te achterhalen. Het verschil bedraagt dertien punten, terwijl FCE een duel minder speelde.
 2. Dennis van den Eijnden alsnog met Oranje naar voorronde WK zaalvoetbal

  Dennis van den Eijnden alsnog met Oranje naar voorronde WK zaalvoet­bal

  De eerste selectie van bondscoach Max Tjaden eerder deze week was een bittere teleurstelling voor de Eindhovense zaalvoetballer Dennis van den Eijnden. Het afgelopen jaar behoorde de speler van FC Eindhoven tijdens de vele oefenduels van Oranje tot de vaste selectie van Tjaden. Nu er echt iets op het spel stond, vond Van den Eijnden zichzelf terug op de reservelijst. Door het wegvallen van de geblesseerde Mohamed Attaibi (FC Marlène) is de multifunctionele zaalvoetballer alsnog opgeroepen.