Volledig scherm
PREMIUM
John de Bever. © ANP Kippa

'Rode' John de Bever houdt voortaan wijselijk zijn mond: 'Ben wel een prater'

Geen zaalvoetbal vanavond voor John de Bever met 'zijn' Fermonia Boys. De 53-jarige levensliedzanger uit Berlicum is voor één duel geschorst na zijn rode kaart van vorige week. ,,Iedereen kon erom lachen, behalve die twee."

In Heerlen, waar De Bever zijn tweede duel van het seizoen afwerkte, kreeg hij aanvankelijk nog een warm welkom van de plaatselijke dartsclub, die zijn kantinekraker 'Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht' spontaan inzette. ,,Soms doe ik het zelf, maar dat hoefde deze keer niet." 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Zaalvoetballers ZVV Eindhoven gooien in sensationeel duel Feyenoord Futsal uit de beker
  Futsal

  Zaalvoet­bal­lers ZVV Eindhoven gooien in sensatio­neel duel Feyenoord Futsal uit de beker

  ZVV Eindhoven en het nationale bekervoetbal waren tot nu toe geen vrienden van elkaar. De Eindhovense formatie reikte nooit verder dan de tweede ronde. Het bekeravontuur van dit keer kan daar nu misschien een uitzondering op worden. Feyenoord Futsal, het voormalige TPP Rotterdam, werd in de eerste ronde na strafschoppen verslagen. Na de reguliere speeltijd was de stand 5-5. De strafschoppen werden door ZVV beter genomen, 4-3.
 2. Mokerslag voor FC Eindhoven-doelman Pieter Grimmelius: 'Ik ben er doodziek van'
  Futsal

  Mokerslag voor FC Eindhoven-doel­man Pieter Grimmelius: 'Ik ben er doodziek van'

  De wereld stond voor zaalvoetbalkeeper Pieter Grimmelius op 15 augustus even stil. In het vriendschappelijke zaalvoetbalduel van zijn ploeg FC Eindhoven tegen ZVG Cagemax verdraaide de goalie zijn linkerknie. Niets verontrustends dacht hij op dat moment. ,,De volgende dag was de knie echt superdik”, aldus de Tilburger. ,,Ik kon niet eens meer lopen. Ben vervolgens meteen naar de dokter gegaan.”