Volledig scherm
Jamal El Ghannouti © FC Eindhoven Futsal

Winst volgens het boekje voor zaalvoetballers FC Eindhoven

Zoals een waardig koploper betaamt, boekten de zaalvoetballers van FC Eindhoven vrijdagavond een regelmatige 5-0 overwinning op Groene Ster. Vanaf de aftrap had FCE een overwicht in een duel waar zeker voor rust het tempo aan Eindhoven-zijde veel te laag lag.

Op 28 september vorig jaar liep het in sporthal Baskensburg in de dubbele cijfers. FCE won destijds met maar liefst 2-10. Bijna iedere kans leidde toen tot een doelpunt. Aan effectiviteit was het precies waar het vrijdag bij de blauwwitten aan ontbrak.

De beste mogelijkheden waren desondanks voor de thuisploeg. Door treffers van Mouhcine Zerouali en Jamal El Ghannouti stond FCE bij rust op een 2-0 voorsprong. Na de pauze bleef de ploeg van coach Jan Vogels het meest in balbezit, maar vergat om echt aan het doelsaldo te werken. Alleen aanvoerder Oualid Saadouni en Jamal El Ghannouti (2) troffen nog doel; 5-0.

  1. Lat wordt bij zaalvoetballers FC Eindhoven steeds hoger gelegd; selectie komend seizoen rond

    Lat wordt bij zaalvoet­bal­lers FC Eindhoven steeds hoger gelegd; selectie komend seizoen rond

    Na jaren van een leger aan inkomende- en uitgaande spelers prediken de beleidsbepalers van FC Eindhoven nu absolute rust. Terwijl de transferperiode pas op 15 juni afloopt, zijn de blauwwitten nu al uitgewinkeld. Alleen Bilal Achenteh van stadgenoot ZVV Eindhoven is de gelederen komen versterken. De in de winterstop aangetrokken doelman Mehdi el Merboh en voormalig international Appie Idlaasri vertrekken uit Eindhoven.