Volledig scherm
Archiefbeeld van Jamal el Ghannouti.

Zaalinternational Jamal El Ghannouti keert terug bij FC Eindhoven

Het was zomaar een zinnetje tussen de regels van de transferheadlines door. Recordinternational Jamal El Ghannouti (127 interlands) keert terug naar FC Eindhoven. 

De 35-jarige zaalvoetballer vertrok drie jaar geleden uit de Lichtstad nadat de vijfde landstitel van de blauwwitten werd behaald.

El Ghannouti is afkomstig van het Amsterdamse ‘t Knooppunt waar op dit moment een ware leegloop aan de gang is. De motor van het middenveld behaalde in 2012, 2013 en 2015 drie landstitels met de Eindhovenaren. Tevens werden in die periode drie Supercups en twee KNVB-bekers behaald. Daarnaast werd door FCE op het laatste moment ook Solaiman Ramdani van Amicitia aangetrokken.

 1. FC Eindhoven heeft ticket voor play-offs voor het grijpen
  ZAALVOETBAL

  FC Eindhoven heeft ticket voor play-offs voor het grijpen

  De zaalvoetballers van FC Eindhoven deden met de 2-1 winst op FC Marlène, derde op de ranglijst, goede zaken. De manier waarop werd gewonnen gaf echter weinig reden tot tevredenheid. Desondanks komen voor FCE de play-offs in zicht. Met nog zeven wedstrijden te gaan is de Eindhovense koploper voor de nummers vijf - Groene Ster en ASV Lebo - al bijna niet meer te achterhalen. Het verschil bedraagt dertien punten, terwijl FCE een duel minder speelde.
 2. Dennis van den Eijnden alsnog met Oranje naar voorronde WK zaalvoetbal

  Dennis van den Eijnden alsnog met Oranje naar voorronde WK zaalvoet­bal

  De eerste selectie van bondscoach Max Tjaden eerder deze week was een bittere teleurstelling voor de Eindhovense zaalvoetballer Dennis van den Eijnden. Het afgelopen jaar behoorde de speler van FC Eindhoven tijdens de vele oefenduels van Oranje tot de vaste selectie van Tjaden. Nu er echt iets op het spel stond, vond Van den Eijnden zichzelf terug op de reservelijst. Door het wegvallen van de geblesseerde Mohamed Attaibi (FC Marlène) is de multifunctionele zaalvoetballer alsnog opgeroepen.