Volledig scherm
Archiefbeeld van Jamal el Ghannouti.

Zaalinternational Jamal El Ghannouti keert terug bij FC Eindhoven

Het was zomaar een zinnetje tussen de regels van de transferheadlines door. Recordinternational Jamal El Ghannouti (127 interlands) keert terug naar FC Eindhoven. 

De 35-jarige zaalvoetballer vertrok drie jaar geleden uit de Lichtstad nadat de vijfde landstitel van de blauwwitten werd behaald.

El Ghannouti is afkomstig van het Amsterdamse ‘t Knooppunt waar op dit moment een ware leegloop aan de gang is. De motor van het middenveld behaalde in 2012, 2013 en 2015 drie landstitels met de Eindhovenaren. Tevens werden in die periode drie Supercups en twee KNVB-bekers behaald. Daarnaast werd door FCE op het laatste moment ook Solaiman Ramdani van Amicitia aangetrokken.

  1. Zaalvoetballers ZVV Eindhoven gooien in sensationeel duel Feyenoord Futsal uit de beker
    Futsal

    Zaalvoet­bal­lers ZVV Eindhoven gooien in sensatio­neel duel Feyenoord Futsal uit de beker

    ZVV Eindhoven en het nationale bekervoetbal waren tot nu toe geen vrienden van elkaar. De Eindhovense formatie reikte nooit verder dan de tweede ronde. Het bekeravontuur van dit keer kan daar nu misschien een uitzondering op worden. Feyenoord Futsal, het voormalige TPP Rotterdam, werd in de eerste ronde na strafschoppen verslagen. Na de reguliere speeltijd was de stand 5-5. De strafschoppen werden door ZVV beter genomen, 4-3.