Volledig scherm
Archiefbeeld FC Eindhoven. © Fotopersburo van de Meulenhof BV

Zaalvoetballers FC Eindhoven pakken laatste strohalm

Met de uitslagen van afgelopen vrijdag in het achterhoofd was de opdracht voor de zaalvoetballers van FC Eindhoven bij concurrent WSV meer dan duidelijk. Alleen bij winst zou de ploeg van oefenmeester Jan Vogels niet verder achterop geraken in de race om handhaving.

Ondanks de ruime 1-7 winst in Apeldoorn beleven de Eindhovenaren de komende weken spannende tijden. Nog altijd is met drie duels te gaan de achterstand op de veilige negende plaats vier punten. Voor de overige teams staan er nog twee duels op het programma. FCE treft vrijdag ZVV Volendam in eigen huis. Dan staat het uitduel met aartsrivaal FC Marlène op het programma en in de laatste competitiewedstrijd komt TPP Rotterdam op bezoek.

FC Eindhoven had niet veel last van concurrent WSV. Bij rust stonden de blauwwitten – die vorige week nog de bekerfinale speelden – op een 1-3 voorsprong. Na een 1-0 achterstand in de vijfde minuut tekenden de Braziliaan Raphinha (2) en Lahcen Bouyouzan voor de 1-3 ruststand. Na de pauze had FCE niets meer te duchten van de lamgeslagen thuisploeg. Lahcen Bouyouzan (2), Raphinha en Mo Allouch tilden de eindstand naar 1-7.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement