Volledig scherm
Ilias Achenteh © Daan Daniels

Zaalvoetballers ZVV Eindhoven geven visitekaartje af

De zaalvoetballers van ZVV Eindhoven hebben tegen ZVV Volendam weer eens laten zien waartoe het in staat is. In sporthal Genderbeemd werd vrijdagavond verdiend met 7-4 van de Noord-Hollanders gewonnen. Halverwege stond de thuisploeg al op een veilige 4-1 voorsprong.

Mits gemotiveerd en het tij zit een beetje mee is het afgelopen seizoen gepromoveerde ZVV voor iedere ploeg in de eredivisie een team om geducht rekening mee te houden. De Volendammers reikten vorig seizoen nog tot de play-offs waar het in de halve eindstrijd nipt verloor van ’t Knooppunt. Ditmaal was het kansloos.

Vorige week was het voor ZVV nog even wennen en liepen de Eindhovenaren bij FC Marlène tegen een kansloze 5-1 nederlaag aan.

Tegen ZVV Volendam kwam het beste bij de Eindhovenaren weer eens naar boven. De doelpunten bij de ploeg van coach Imad Bouazzaoui kwamen voor rust op naam van Tarim Ouzalah (2), Adnan Asba en Ilias Achenteh. Na de pauze namen Achraf El Moussaoui, Adnan Asba en Umur Agir de overige treffers voor hun rekening.

  1. Zaalvoetballers FC Eindhoven in laagste versnelling naar halve bekerfinale

    Zaalvoet­bal­lers FC Eindhoven in laagste versnel­ling naar halve bekerfina­le

    Met opvallend gemak koerste FC Eindhoven via Tigers Roermond richting halve finale van de landelijke zaalvoetbalbeker. De Eindhovenaren hadden weinig moeite met de Limburgse nummer vijf uit de competitie. De 8-0 winst was een magere afspiegeling van het vertoonde spel. Het enige verwijt wat de thuisploeg kon worden gemaakt was dat het voor de pauze de wedstrijd niet vroegtijdig besliste (ruststand 2-0).