Volledig scherm
Ieljas Achenteh. © Redactie

Zaalvoetballers ZVV Eindhoven lopen tegen zwaar verlies aan

De zaalvoetballers van ZVV Eindhoven hebben de goede reeks tegen Groene Ster niet kunnen voortzetten. In de afgelopen vijf onderlinge duels met de ploeg uit Vlissingen werd vier gewonnen en een keer eindigde de wedstrijd in een remise. Vrijdagavond was Groene Ster duidelijk te sterk, 6-1. 

Bij rust stonden de Zeeuwen op een 1-0 voorsprong. Drie minuten na de pauze maakte Ieljas Achenteh er 1-1 van. De vreugde bij de Eindhovenaren was van korte duur. In korte tijd liep de thuisploeg uit naar een 3-1 voorsprong. Een extra domper was die rode kaart waar Umur Agir tegenaan liep na twee gele kaarten. Met zeven punten uit tien duels blijft ZVV in de degradatiezone.

  1. Lat wordt bij zaalvoetballers FC Eindhoven steeds hoger gelegd; selectie komend seizoen rond

    Lat wordt bij zaalvoet­bal­lers FC Eindhoven steeds hoger gelegd; selectie komend seizoen rond

    Na jaren van een leger aan inkomende- en uitgaande spelers prediken de beleidsbepalers van FC Eindhoven nu absolute rust. Terwijl de transferperiode pas op 15 juni afloopt, zijn de blauwwitten nu al uitgewinkeld. Alleen Bilal Achenteh van stadgenoot ZVV Eindhoven is de gelederen komen versterken. De in de winterstop aangetrokken doelman Mehdi el Merboh en voormalig international Appie Idlaasri vertrekken uit Eindhoven.