Volledig scherm
ZZV-trainer Imad Bouazzaoui (rechts) © Fotopersburo van de Meulenhof BV

Zaalvoetballers ZVV Eindhoven weer in de fout

De zaalvoetballers van ZVV Eindhoven hebben zich niet kunnen herstellen van de 3-5 nederlaag waarmee het vorige week tegen koploper PFC werd geconfronteerd.

Bij ZVG Cagemax ging het voor de tweede keer in acht dagen mis. De Eindhovenaren verloren in Gorinchem met 5-2 en liepen daarmee tegen de derde nederlaag van dit seizoen aan. ZVV speelde in de eerste helft ongemotiveerd en ongeconcentreerd.

Vliegende keeper

De ruststand was 3-0. Dat kon de ploeg van coach Imad Bouazzaoui na de pauze niet meer goedmaken. Het werd 4-0 waarna ZVV met Umur Agir als vliegende keeper ging spelen. De treffers van ZVV Eindhoven kwamen op naam van Umur Agir en Bilal Achenteh.

Voor ZVV is de achterstand op koploper PFC nu opgelopen tot acht punten. PFC won met 8-2 van Madereiros. De Eindhovense formatie won de eerste periode waardoor het sowieso verzekerd is van een plaats in de nacompetitie. Er zijn in de reguliere competitie nog vier duels te gaan.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zaalvoetballers FC Eindhoven willen revival bekronen met eerste prijs in vier jaar tijd
    Bekerfinale

    Zaalvoet­bal­lers FC Eindhoven willen revival bekronen met eerste prijs in vier jaar tijd

    Voor de zaalvoetballers van FC Eindhoven staat vrijdagavond om 20.30 uur de bekerfinale tegen Groene Ster op het programma. De laatste prijs van FCE dateert alweer van vier jaar geleden, toen de dubbel werd gepakt. Daarna vertoonden de Eindhovenaren een lichte mate van verval, maar inmiddels is in het Eindhovense kamp alles anders en is de club op alle fronten actief. Algemeen directeur Anil Badloe maakte de successtory en het latere verval van dichtbij mee.