Volledig scherm
ZZV-trainer Imad Bouazzaoui (rechts) © Fotopersburo van de Meulenhof BV

Zaalvoetballers ZVV Eindhoven weer in de fout

De zaalvoetballers van ZVV Eindhoven hebben zich niet kunnen herstellen van de 3-5 nederlaag waarmee het vorige week tegen koploper PFC werd geconfronteerd.

Bij ZVG Cagemax ging het voor de tweede keer in acht dagen mis. De Eindhovenaren verloren in Gorinchem met 5-2 en liepen daarmee tegen de derde nederlaag van dit seizoen aan. ZVV speelde in de eerste helft ongemotiveerd en ongeconcentreerd.

Vliegende keeper

De ruststand was 3-0. Dat kon de ploeg van coach Imad Bouazzaoui na de pauze niet meer goedmaken. Het werd 4-0 waarna ZVV met Umur Agir als vliegende keeper ging spelen. De treffers van ZVV Eindhoven kwamen op naam van Umur Agir en Bilal Achenteh.

Voor ZVV is de achterstand op koploper PFC nu opgelopen tot acht punten. PFC won met 8-2 van Madereiros. De Eindhovense formatie won de eerste periode waardoor het sowieso verzekerd is van een plaats in de nacompetitie. Er zijn in de reguliere competitie nog vier duels te gaan.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zaalvoetballers FC Eindhoven in laagste versnelling naar halve bekerfinale

    Zaalvoet­bal­lers FC Eindhoven in laagste versnel­ling naar halve bekerfina­le

    Met opvallend gemak koerste FC Eindhoven via Tigers Roermond richting halve finale van de landelijke zaalvoetbalbeker. De Eindhovenaren hadden weinig moeite met de Limburgse nummer vijf uit de competitie. De 8-0 winst was een magere afspiegeling van het vertoonde spel. Het enige verwijt wat de thuisploeg kon worden gemaakt was dat het voor de pauze de wedstrijd niet vroegtijdig besliste (ruststand 2-0).