Volledig scherm
Bilal Achenteh.

ZVV Eindhoven haalt punt bij concurrent White Stones

De zaalvoetballers van ZVV Eindhoven hebben vrijdagavond het jaar afgesloten met een remise bij concurrent White Stones, 3-3. Bij rust was er met 2-2 ook al een patstelling.

Het verschil tussen de Eindhovenaren en White Stones bedroeg vooraf drie punten in het voordeel van de ploeg uit Egmond aan Zee. Op 28 september werd het in sporthal Genderbeemd tussen de beide laagvliegers 4-4. De Eindhovense formatie verloor daarna acht van de negen wedstrijden.

Voor de Eindhovenaren waren Bilal Achenteh (2) en Ibo Erol trefzeker. ZVV gaat de winterstop in met een elfde plaats. Alleen Zeemacht bevindt zich nog onder de Eindhovenaren.

  1. Lat wordt bij zaalvoetballers FC Eindhoven steeds hoger gelegd; selectie komend seizoen rond

    Lat wordt bij zaalvoet­bal­lers FC Eindhoven steeds hoger gelegd; selectie komend seizoen rond

    Na jaren van een leger aan inkomende- en uitgaande spelers prediken de beleidsbepalers van FC Eindhoven nu absolute rust. Terwijl de transferperiode pas op 15 juni afloopt, zijn de blauwwitten nu al uitgewinkeld. Alleen Bilal Achenteh van stadgenoot ZVV Eindhoven is de gelederen komen versterken. De in de winterstop aangetrokken doelman Mehdi el Merboh en voormalig international Appie Idlaasri vertrekken uit Eindhoven.